Солодощі від Миколая в 5-ій школі!!!

Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – День Святого Миколая. Із його приходом кожна людина сподівається на своєрідне диво та здійснення заповітної мрії.

19 грудня в Комунальному закладі «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» у рамках реалізації проекту «Школа любові і добра» було проведено благодійну ярмарку солодощів, присвячену Дню Святого Миколая.

На урочисте відкриття дійства, яке відбулося на 1-му поверсі школи біля святкової ялинки, зібралася шкільна родина. Для присутніх звучали веселі пісні, цікаві вірші, щирі побажання. Діти ще раз переконалися, що треба вірити в чудеса святих і диво обов'язково здійсниться. Потім Святий Миколай гостинно запросив усіх бажаючих відвідати доброчинну акцію під гаслом «Подаруй частину своєї душі ближньому». Смачна домашня випічка, вироби власними руками були представлені на святкових столах.

Такі заходи сприяють вихованню в учнів високих моральних та інтелектуальних цінностей, допомагають відчувати та розуміти проблеми ближнього, благословляють на добрі справи.

Кiлькiсть переглядiв: 132