Тиждень толерантності!!!

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками освітнього процесу з 11 по 15 листопада 2019 року в нашій школі стартував Тиждень толерантності.

Розпочався тиждень з години спілкування «Ми різні, але ми рівні». Класні керівники та класоводи звернули увагу учнів на необхідність дотримуватися принципів терпимості, доброзичливості, взаємної поваги та мирного співіснування. Під час заходу учні виготовляли Емблеми дружби, які носили протягом тижня.

Також увесь колектив школи долучився до акції «Подаруй частинку тепла ближньому», під час якої кожен учасник мав можливість зробити символічний подарунок іншому або допомогти тому, хто цього потребує.

Учитель малювання організовала фестиваль малюнків «Стежиною добра».

Для класу з інклюзивним навчанням класний керівник провела захід «Долонька доброти». Шестикласники стали активними учасниками майстеркласу «Будь толерантним», під час якого діти виготовляли квітку толерантності. Колектив 8-го класу до Всесвітнього дня доброти, який відзначають 13 листопада, відвідали Полтавський притулок для тварин, пригостили його мешканців їжею, що привезли.

Закінчився тиждень уроком доброти «Уміймо бути вдячними». Школярі ще раз переконалися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

Тиждень пройшов цікаво та змістовно, у закладі панував піднесений настрій.

Кiлькiсть переглядiв: 97