Повернутися до звичайного режиму

В єдності сила!

Соборність України – це результати тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. Подвиги героїв України ХХІ століття свідчать про те, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні ще більше зміцніло.

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в школі протягом тижня організовано та проведено ряд заходів: тематичні уроки національно-патріотичного спрямування («Соборна Україна - від ідеї до життя», «Славетні імена України», "На шляху до соборності України"), вікторина «Укаїна-єдина країна», година спілкування «Соборність України-заслуга українського народу». Також учні нашої школи стали активними учасниками конкурсу дитячих малюнків «Соборність очима дітей».

Вихованці закладу впевнені, що будувати Українську державу необхідно в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри й переконань. Адже Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 63