Толерантність в нашому житті.

Кожен із нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, взаємної поваги та мирного співіснування. Саме сьогодні,16 листопада, у рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей , наша школа вкотре долучилася до створення комфортного середовища для кожного зі шкільної родини.

Класні керівники провели години спілкування «Толерантність у собі і до себе». Учні стали учасниками акції: «Зроби своїми руками – допоможи ЗСУ», під час якої школярі виготовляли вироби своїми руками для ярмарку, кошти від продажу яких будуть передані військовим. Фото кожного класного колективу прикрасило виставку " Щаслива людина та, яка дарує щастя багатьом людям". Учні 1,2 та 5-х класів стали учасниками майстер класів «Долонька доброти», «Будь толерантним», «Уміймо бути вдячними».

Тож давайте підтримаємо ідею про те, що різноманіття, утілене в думках, віруваннях і діях, є цінним даром, а не загрозою, і будемо прагнути до створення більш терпимих громад.

Кiлькiсть переглядiв: 76