День Збройних сил України

Сьогодні, 6 грудня 2021 року в нашій школі було проведено ряд заходів, приурочених Дню Збройних сил України. Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і народу.

Для учнів було проведено:

- тематичні години спілкування, диспути: « Є така професія – Батьківщину захищати», «Збройні сили України», «Історія створення Збройних Сил України», «Минуле і сьогодення української армії»

- виставки малюнків: «Зі святом, захисники!», «Малюнок на фронт», «Збройні Сили України – наша гордість»;

- військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних Сил України: «Сила і міць держави», «Майбутні захисники України»;

- тематичні уроки з предмету Захист України: «Історія створення Збройних сил України», «Захист Вітчизни», «На варті Вітчизни», «Свято доблесті та мужності»;

- книжкові виставки: « Непереможна хода наших воїнів».

Всі учасники проведених заходів зрозуміли основне – тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій Вітчизни й народу.

Кiлькiсть переглядiв: 122